top of page

Åpen Gård

I ferier og enkelte helger har vi åpen gård. Da åpnes kiosken, vi koker kaffe, steker vafler og har litt annet godt å spise/ drikke tilgjengelig. Når vi har åpen gård er det fritt frem å komme på besøk innenfor åpningstidene.

Barna får løpe rundt på gården, kose med dyrene og benytte lekeområdet vårt. Vi har et huskestativ, sandhaug med mange leker og flere trø traktorer. Vi fyrer ofte opp i bålpannen så det er mulig å ta med pølser og nyte lunchen på en benk sammen med alle dyrene som går fritt rundt på tunet.

Vi har åpen gård fra 11-15 følgende datoer denne mnd:

Lørdag 1. Juni

Søndag 9. Juni

Søndag 16. Juni

Søndag 30. Juni

Pris Åpen Gård

120,- pr person, barn under 1 år gratis

Ridning inkludert

Åpningstid er alltid 11-15 så lenge annet ikke er annonsert

17958511888806440.jpg
Gårdsbesøk: History
Gårdsbesøk: What's Happening
17921105345288567.jpg

Privat Gårdsbesøk

Hos oss er det mulig å komme innom for gårdsbesøk hele året! Vi prøver å være veldig fleksible, og tar gjerne imot gjester så lenge vi er hjemme og har kapasitet!

Booker du et besøk utenom åpen gård får dere alle dyrene for dere selv og det er mulig å bli med på mating av dyr. Vi holder oss selvfølgelig alltid i nærheten for å hjelpe til. Har du et barn med ekstra behov, går vi gjerne med dere, forteller om dyrene og løfter opp dyrene slik det er mulig for barnet å klappe på de på lik linje med alle andre.

Ønsker du å komme innom er det bare å ta kontakt for å avtale et besøk!


Priser for privat besøk


100,- person pr time, barn under 1 år gratis

Ridning er ikke inkludert i private besøk og koster 50,- pr barn. Dette må avtales på forhånd. 

bottom of page