top of page
17921105345288567.jpg

Gårdsbesøk

Hos oss er det mulig å komme innom for gårdsbesøk hele året! Vi prøver å være veldig fleksible, og tar gjerne imot gjester så lenge vi ikke er opptatt med noe annet. 

Booker du et besøk utenom åpen gård får dere alle dyrene for dere selv og det er mulig å bli med på mating av dyr. Vi holder oss alltid i nærheten for å hjelpe til. Har du et barn som har utfordringer går vi gjerne med dere, forteller om dyrene og løfter opp dyrene slik det er mulig for barnet å klappe på de på lik linje med alle andre.

Ønsker du å komme innom er det bare å ta kontakt for å avtale et besøk!


Priser åpen gård


100,- pr person, barn under 1 år er gratis

Ridning er inkluder


Priser for privat besøk


100,- person, barn under 1 år gratis

Ridning er ikke inkludert i private besøk og koster 50,- pr barn. Dette må avtales på forhånd. 

Gårdsbesøk: What's Happening

Åpen Gård

I ferier og enkelte helger har vi åpen gård. Da åpnes kiosken, vi koker kaffe, steker vafler og har div for salg. Når vi har åpen gård er det fritt frem å komme å komme på besøk innenfor åpningstidene.

Barna får løpe rundt på gården, kose med dyrene og benytte lekeområdet vårt. Vi har et huskestativ, sandhaug med mange leker og flere trø traktorer. Vi fyrer ofte opp i bålpannen så det er mulig å ta med pølser og nyte lunchen på en benk sammen med alle dyrene som går fritt rundt på tunet.

Åpen gård blir alltid annonsert på våre sosiale medie sider i forkant, og siste informasjon ligger ofte festet øverst på vår facebook side. Vi har også et skilt ned med veien som viser at vi har åpent, men er du i tvil er det bare å ta kontakt!

17958511888806440.jpg
Gårdsbesøk: History
bottom of page