top of page
IMG_2926.jpeg

Bacon Bjarne

 Bacon Bjarne var den førtse minigrisen vi hentet oss. Han har bodd hos oss siden februar 2021 og har blitt en storfavoritt blant besøkende med sitt søte tiggende blikk hver gang det finnes mat innen rekkevidde. Han er ikke fremmed for å klatre oppetter benker eller folk skulle han lukte noe godt. 

Minigriser: What's Happening

Peppa

Peppa er den mest skeptiske av minigrisene våre. Hun flyttet hit våren 2022 sammen med Prikk og har sakte men sikkert blitt tryggere på oss, men er fremdeles litt skeptisk i enkelte situasjoner. Hun er veldig glad i mat, så mister aldri muligheten til å få godbiter når det serveres. Når Peppa sover høres det i hele fjøsen, for hun snorker nok for alle tre.

17904477497396937_edited.jpg
Minigriser: What's Happening
IMG_2910.jpeg

Prikk

Prikk kom flyttende til oss våren 2022 sammen med Peppa. De er født i 2018 og har bodd sammen hele livet. Prikk er en artig type som sakte men sikkert har blitt mer trygg på oss. Han var i veldig dårlig form når han flyttet hit og ble fort sliten av å jogge et par meter, nå kommer han springende når han mistenker mat og blir på langt nær like tungpusten.

Minigriser: What's Happening
bottom of page